Shadow of The Day


Pertama kali denger single ini aku surprise banget, karena menurutku nendang banget dari segi lirik , ya…lumayan dalam maknanya menurutku, sama sekali ga kepikiran kalo yang bawain single ini ternyata Chester Bennington Cs. AKA Linkin Park, karena ini jauh banget dari genre musik mereka yang aku tahu soal arrangement musiknya.  Semua orang tahu kalo kehilangan orang yang pernah dekat dengan kita berat banget baik itu orang tua, saudara, sahabat, atau pacar mungkin. Tapi… yang namanya hidup kan….harus tetap berjalan sekalipun kita tak bersama orang-orang yang kita sayangi lagi,  semoga mereka diterima disisi NYA. Aku sih pengen share lirik lagu ini aja sebenarnya,  karena pas banget momentnya pas aku dengar pertama kali single ini sekitar 2 tahun yang lalu saat seorang yang penting dalam perjalanan hidupku di panggil YANG KUASA lebih dulu. Hopely, U are enjoy and  luv this song .

Shadow of The Day

I close both locks below the window.

I close both blinds and turn away.

Sometimes solutions aren’t so simple.

Sometimes goodbye’s the only way.

And the sun will set for you,

The sun will set for you.

And the shadow of the day,

Will embrace the world in grey,

And the sun will set for you.

In cards and flowers on your window,

Your friends all plead for you to stay.

Sometimes beginnings aren’t so simple.

Sometimes goodbye’s the only way.

And the sun will set for you,

The sun will set for you.

And the shadow of the day,

Will embrace the world in gray,

And the sun will set for you..

And the shadow of the day,

Will embrace the world in gray,

And the sun will set for you..

And the shadow of the day,

Will embrace the world in gray,

And the sun will set for you.

Songwriters: Bennington, Chester; Farrell, Dave; Shinoda, Mike; Delson, Brad; Hahn, Joseph; Bourdon, Robert
Lirik di ambil dari sini

Advertisements
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: